Dyskusja: Piłka Nożna
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.08.2014, 10:22   #14
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości

A swoją drogą ciekawe, czy ktoś beknie za to....
Marta Ostrowska
Dostałam od zarządu klubu zakaz rozmów z mediami. Jednak muszę powiedzieć, że jest mi bardzo przykro. Ja nie odpowiadam za listy zawodników wysyłane do UEFA. Dostaję gotowe dokumenty z działu administracji sportowej. Zrobiono ze mnie kozła ofiarnego, a to nie ja jestem winna .
Wygląda na to, że pełna odpowiedzialność spada na szefów pionu sportowego Legii - dyrektora Jacka Mazurka i prawą rękę prezesa - Dominika Ebebenge - pisze ***8222;SE***8221;.

Jedyne co pewne to że nawalili "działacze"

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post