Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.08.2014, 21:45   #305
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Zacksu22 Podgląd Wiadomości
Raczej na USB 2.0 bo mój PC jest już trochę leciwy (kupiony był w 2006 roku) i 3.0 USB nie obsłuży.
No i wiadomo na 2.0 sprzęty powinny być trochę tańsze (przynajmniej tak myślę).
No i w ostateczności jakichś super szybkich transferów nie będę potrzebował. Ważne by sprzęt mi podziałał bez problemowo min 5 lat.
Bo za jakieś 3 planuje całkowicie PC wymienić.
Jak wsadzisz, o USB 3.0 zadziała, a kupno kontrolera, to mały wydatek.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post