Cytat:
Napisany przez revolver0
Nawiązując do Twojego tematu z horrorami, mało drastycznie to wygląda, jakby ktoś się bawił tymi zdjęciami. Inną sprawą jest ile jeszcze na takie zachowania będziemy zezwalać, przecież to normalne brutalne ludobójstwo.
|
Jest nawet bardzo drastyczne bo dzieje się naprawdę. Nie chciałbym zobaczyć nadzianej na ogrodzenie głowy sąsiada, nawet tego którego nie lubię.
Dzicz i tyle.
Cytat:
Jak można mieć nasrane we łbie żeby coś takiego robić, nie potrafię tego pojąć.
|
To inna kultura, mówiąc w skrócie. Nie wiem na ile prawdziwy jest tytuł, że to chrześcijanie ale jeśli, to nie zawsze są tacy święci. Masa rzekomych chrześcijan wbija innym gwoździe w głowy w Afryce, wykorzystuje seksualnie dzieci itd. Z tego rodzi się skrajna nienawiść. Gdybyś żył w takim środowisku, na dodatek kulturowo życie ludzkie nie miałoby znaczenia to prawdopodobnie też byś się uśmiechał do samo***ki z głowami na plecach. Taki przykład tylko - nie chcę tego sprowadzać do "wojującego ateizmu", bo wiadomo że "piaskowa cywilizacja" kulturowo jest za nami o około pół tysiąca lat i wcale powody nie muszą lub nawet nie są, takie jakie przytoczyłem.
Tylko nasza cywilizacja szanuje każde ludzkie życie. Przynajmniej w założeniach. Żadna inna nie i wygląda na to że szykuje się kolejny bardzo poważny, globalny konflikt.
@Patrix
Może szejki płacą aby destabilizować. Diabli wiedzą, ale nie wierzę w taką krótkowzroczność, tępotę i głupotę tych polityków.