Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.08.2014, 08:02   #678
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
To ja spokojniejszej muzy słuchałem wczoraj

Mela Koteluk "Przeprowadzki" czyli autorskie aranżacje piosenek Wojciecha Młynarskiego-jak zwykle u tej artystki świetna strona techniczna i warsztat wokalny-To ogromna sztuka śpiewać live tak samo dobrze i czysto jak na nagraniu do tego na wolnym powietrzu w amfiteatrze o niezbyt dobrej akustyce. Świetne na bis wersje akustyczne kawałków z płyty "Spadochron"
Polecam każdemu kto chce posłuchać czysto i rewelacyjnie zaśpiewane materiały live -byłem na kilku jej koncertach trudno mi znaleźć kogoś w Polsce kto by sobie lepiej radził z live.....

-2014-08-17_07-56-37.png

Niestety nie ma w sieci nic z tego materiału -zamiennik najnowszy numer i jednocześnie zapowiedź drugiej planowanej na jesień płyty artystki

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post