Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.08.2014, 22:57   #6
szczuru
eŁDeZet Ma(j)ster

Data rejestracji: 05.04.2005
szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Już sporo konsol z obu stajni popadało na "odklejki" więc albo tak poszli po kosztach, albo tak spaprali architekturę, albo obie te rzeczy.

Prawda, gdyby nie ten cały kryptograficzny cyrk to można by rzecz że to są... HTPC. Szkoda, bo już po pierwszych grach widać jak PC odjeżdża graficznie, a co się będzie działo wraz z DX12 i grami dedykowanymi PC? No właśnie... Nie sądzę aby ta generacja trwała dłużej niż 5 lat, chyba że deweloperzy na PC będą hamować dla konsol (tytuły multiplatformowe).

Lineup gier póki co też nie zachęca. Mnie w zasadzie nie zachęca niczym. Exclusive'ów brak, zalew indyków które na innych platformach kosztują grosze, a na konsolach nawet 100 razy drożej (!), a gry które mnie interesują są albo na old genach gdzie mogę przeboleć grafikę albo na PC gdzie grafika urywa łeb (choćby Project Cars, no ale do premiery jeszcze trochę zostało). Pewnie w przeciągu najbliższych dwóch lat sytuacja znacznie się poprawi, ale na razie to jest dramat i wg. mnie kompletny bezsens wydawania na któregoś z next genów. Do tego stopnia, że zastanawiam się nad Wii lub WiiU.
Polecam Wii