Dyskusja: F1 - sezon 2014
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.08.2014, 17:42   #104
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A tam walczą... Biorą co swoje z taką przewagą...

Walczy to Alonso, z takim bolidem trzyma się jak tylko może najbliżej czołówki - respect. Jak nie przepadam za nim, to zasługuje na mój szacunek tym co robi w tym sezonie. Riccardo jest fantastyczny, regularnie kopie tyłek Vetelowi... No i ten uśmiech

Odgrażałem się, że nie będę oglądał, bo F1 straciła dla mnie cały swój urok, a jednak oglądam. Przyzwyczaiłem się się już do tego smutnego jak to miasto dźwięku; może już tak nie śledzę wszystkiego jak dawniej, ale oglądam.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post