Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.08.2014, 18:35   #33
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez TrueGrand Podgląd Wiadomości
Czy obecnie nagrywarki BR są w stanie nagrywać filmy 40 GB np 3d ?
około 2 lata temu miałem z tym kłopoty wiec sprzedałem nagrywarkę. Jeżeli są takie które sobie z trym radzą to jaka kupić ?
Wszystkie nowe modele bez problemu powinny sobie poradzić ale starsze też .

Jakie miałeś problemy z zapisem materiału 40GB ?

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline