Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.08.2014, 23:42   #1
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wielka Wyprzedaż w mediamarkt

Jakby ktoś miał wątpliwości na czym polegają super promocje w sklepie dla idiotów...

Moja stara pralka zużyła się moralnie i nie tylko, dlatego czas było wybrać coś nowego. Dlatego też na początku tygodnia odwiedziłem MM, obejrzałem sobie pralki, a modele które mnie zainteresowały obfotografowałem, żeby poczytać trochę w necie o ich możliwościach i opiniach użytkowników. M.in. zainteresował mnie ten model (zdjęcie z początku tygodnia):

-mm1.jpg

W końcu zdecydowałem się właśnie na ten model i dzisiaj pojechałem go zakupić. Okazało się, że ten model objęty jest Wielką Wyprzedażą w mediamarkt!!! Ja to mam szczęście!

-mm2.jpg

Szkoda tylko, że te wielkie promocje w mediamarkt polegają tylko na dopisaniu wyssanej z palucha, wyższej ceny na metce i jej przekreśleniu...

To tak jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości jak się robi promocje w marketach... A przynajmniej w mediamarketach
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online