Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.09.2014, 16:01   #77
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Mirko Podgląd Wiadomości
Witam.
Przeczytałem chyba wszystkie posty i pogubiłem się już.
Więc zapytam:
- jaką nagrywarkę polecacie kupić na SATA?

PS.
Chodzi mi przede wszystki żeby nagrywała prawie wszystko (np. DVD-ROM).
Wygląd, głośność i takie tam inne rzeczy nie mają znaczenia.

Z góry dziękuję za informacje..
Żeby nagrywać DVD-ROM to musisz tłocznie kupić a nie nagrywarkę.
Ale jak chodzi o DVD-RAM to wszystkie modele z sondy obsługują te nośniki--
Ja polecam Samsung SH-224BB \SH-224DB cichy i bardzo dobrze radzący sobie z odczyt\zapis

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline