Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.09.2014, 08:57   #37
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Arepo Podgląd Wiadomości
Ten dobry Samsung ma oznaczenie AB czy BB? Duży napęd wewnętrzny do laptopa to trochę słabo
Jak zwykle im starszy tym lepszy czyli najlepszy zapis według mnie ma wersja AB potem BB -oba modele niewiele się różnią wizualnie i gabarytowo -jedyną różnicę jaką znalazłem to w AB jest podwójne USB -jedno podłączenie i drugie zasilanie a w BB jest to już w jednym porcie.
Natomiast CB jest już cieńsza ale podobno ma już oficjalnie suport do BD-R LTH -wszystkie cztery modele mają 4MB bufor i AB\BB są na pewno na chipsecie MediaTek MT1939 natomiast CB nie wiem .Jakie lasery również nie wiem -brak oznaczeń i kodów ale prawdopodobnie po wyglądzie to autorska Samsunga konstrukcja.

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline