Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.09.2014, 21:43   #9
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion
Tablety cały czas są bezużyteczne dla 99% populacji. Smartfony dla połowy. Tak na moje kaprawe oko. Może jeszcze przytocz jak to ludzie bali się radio czy telewizji, ognia w jaskini itd. heh...
Mam tablet i nie do końca się zgadzam.

Tablet to urządzenie do przeglądania internetu i ewentualnie gir czy czytania książek, czasopism. Gdybym swojego nie miał za darmo to pewnie bym go nie kupił ale znajduję dla niego zastosowanie.
Czasami wygodniej siąść przed tabletem i odpalić sobie np. Feedly (czytnik RSS/ATOM) niż to samo zrobić na laptopie - dla mnie jest większy komfort.

Może nie bali się TV ale telefonów już jak najbardziej

Cytat:
Nie dostaję bo telefon noszę wyłączony lub go wcale nie biorę.
Nie biegam.
No widzisz. Ty nie skorzystasz ale bardzo dużo ludzi tak.
Cytat:
Tak, zdarzy się wypadek, nagły wstrząs etc. i masz uszkodzone oko. Dziękuję, nie chcę. Mogę żyć bez kontaktu z innymi homo sapiens sapiens bez 15-20min.
Każda technologia ma swoje plusy i minusy. Dlaczego zawsze skupiasz się tylko na minusach?