Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.09.2014, 09:29   #42
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez TrueGrand Podgląd Wiadomości
LiteOn IHAS
Sprzet byl dobry ale nagrywarki slabo sobie radzily z filmami BR DL
jeżeli już to Liteon iHBS
Nagrałem na nich z 80~100 płyt BD-R DL i jeżeli mnie pamięć nie myli to może na jednym Verbatim BD-R DL wyskoczył błąd zapisu na drugiej warstwie co bardziej wyglądało na wadę nośnika i to też nie pamiętam na jakim napędzie to się zdarzyło być może na LG .

Do BD-R DL bardzo ważne są płyty -muszą być dobre jakościowo -jak również nie które stacjonarki ze słabą optyką maja problem z odczytem tych płyt.

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline