Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.09.2014, 19:59   #6942
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion
Natomiast procesor jak dla mnie jak zwykle klasa sama w sobie.
I tak byli IMO najlepsi, ale jeżeli ten jest 25% szybszy, 50% więcej mocy GPU i wszystko przy połowie zaporzebowania na prąd w stosunku do poprzednika który zasuwał na baterii 1500mAh..... to ja nie mam pytań
A wszystko dlatego żeby interfejs nie ciął przy 1080p Wybacz

Cytat:
Szkoda że nie sprzedają go producentom Androidów, to bym zaraz wiedział co kupić
Qualcomm Snapdragon 810 ;-)
https://www.qualcomm.com/products/sn...processors/810

Cytat:
Andy, rewolucji nie będzie, Jobsa już nie ma, pomysły - już tylko te same co u innych : szybciej i więcej.
Pomysły zawsze były te same. Jobs po prostu potrafił je tak pokazać aby Apple było na górze.

Cytat:
Napisany przez Bartez
To co mi się podoba w Apple, to rozdzielenie na telefon z małym (powiedzmy, dla mnie i tak za duży) i dużym wyświetlaczem. Nie podoba mi się tylko to, że mały ma 1 GB RAM, a duży 2 GB. Gorszy ekran jestem w stanie zrozumieć, ale dlaczego do cholery obcinać RAM?
Specjalne zagrywki żeby sprzedać odpowiedni egzemplarz

Niestety ale wszyscy tak robią...

Spójrz na LG. Jest sobie LG G3 32GB 3 GB RAM i jest LG G3 S z 1GB RAM... Mniejszy o 0.5" wyświetlacz i -2GB RAM.