Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.09.2014, 20:27   #6949
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Sobrus
Co za różnica jak Apple stworzyło swoje procki.
Ważne że robi je z głową.
Ważne bo za rok, dwa będzie chodziła opinia, że to Apple wynalazło te procki

No Android pozwala na więcej i potrzebuje większej mocy obliczeniowej dlatego zdecydowali się na takie a nie inne rozwiązanie

Cytat:
Napisany przez M@X
Krotko - na pewno iPhone 6 64 GB i chyba jade do adrezna stac pod Apple Store. Nie chce mi sie czekac ;-). A jak wezme 2 i dostatecznie szybko sprzedam to zaplace za mojego smieszna kwote uwzgledniajac przeplyw pieniadza :-).
Szczytem głupoty jest brać sprzęt z pierwszych miotów. Nie tyczy się to tylko Apple ale i każdego producenta. Zresztą u Apple to widać bardzo dobrze - problemy z anteną, zasikane wyświetlacze, rysujące się obudowy...

Sam mam chrapkę na LG G3 z 3GB RAM ale nie szedłem do sklepu po tym jak się pojawił w PL. Po drugie jak można kupić niesprawdzony sprzęt?