Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.09.2014, 21:37   #4765
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Np. Nexus 5 w kolorze białym ma wykonaną obudowę z innego materiału niż ten w kolorze czarnym - inny materiał inne właściwości na zarysowanie. Należy też dodać, że np. na na modelu w kolorze czarnym bardziej widać zarysowania Poczytaj sobie o rysujących się iPekach. Na tych czarnych rysy były bardziej widoczne

@Kogoro niestety w salonie zobaczę czy dotknę telefon tylko przez chwilę.
A to nie wiedziałem
Myślałem ze inny kolor plastiku i tyle ... no to trzeba nadrobić zaległości z zakresu tworzysz sztucznych stosowanych w produkcji telefonów

Co do LG nie miałem styczności, za to mogę śmiało odradzić Pentagram X5 Pro - z początku mi się podobał, ale tak niedopracowanego softu to w żadnym telefonie nie widziałem - pomijając już kwestie palcującej obudowy

Ostatnio zmieniany przez mgit : 10.09.2014 o godz. 21:40
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post