Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.03.2003, 17:48   #2
Plemnik
Forumator

Data rejestracji: 05.04.2002
Plemnik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Skoro juz ktos poruszyl ten temat - idiotyczna jest ta odezwa umieszczona przez Sid (przy calym szacunku jaki mam dla tego co dla forum robi).Przynajmniej jesli ktos rozumie ja szeroko. Owszem jak juz ktos powiedzial dyskusja na poziomie LG/LIteon/Plextor/cokolwiek jest najlepsze bo ja mam jest bzdurna, ale juz wymiana doswiadczen z uzytkowania napedow roznych producentow nie wydaje mi sie bzdurna.

Wiadomo najpierw kazdy powinien odpowiedziec sobie czego oczekuje od kupowanego napedu, ile moze/chce na niego przeznaczyc pieniedzy, przeczytac wszystkie testy jakie uda mu sie znalezc na temat napedow z pomiedzy ktorych zamierza wybrac a w koncowym etapie poprosic o konsultacje z innymi forumowiczami.
Oczywiscie bez sensu jest zadawanie pytania jesli przed tygodniem juz taka dyskusja byla - ale jesli wraca co powiedzmy miesiac, dwa to mysle ze jest celowa, w koncu pojawiaja sie nowe napedy, mozliwosci itp itd.

Jak rozumiem - moze sie myle - Sid nie ma nic przeciw konstruktywnej wymianie pogladow, o ile jest zachowana pewna kultura - jego odezwa tyczyla sie w moim mniemaniu wlasnie tych 'dyskusji' - "Ty idioto to nie wiesz ze plextor jest najlepszy?!" itp itd...

Jesli sie myle to chetnie zmienie zdanie - o ile ktos mnie sensownie przekona