Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.09.2014, 17:52   #6985
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
andy za co Ty Apple tak nie lubisz? używałeś kiedyś dłużej niż kilka minut coś z logo jabłuszka? nikt Cię przecież nie zmusza do posiadania fajfona, zakup to umowa, masz tyle kasy ile chce sprzedawca masz telefon, proste. Ja moimi pieniędzmi rządzę sam i robię z nimi co uważam za słuszne (oczywiście w ramach prawa co by głupie podteksty wyeliminować), to są moje pieniądze!!! moje decyzje i moje upodobania!!! Jedni stoją w kolejkach bo lubią inni jak Demek dymają na rowerze i nikt się z tego nie śmieje, że obciach, wstyd, nikt nie wyzywa go od sekciarzy i parasoli... Pozostawiam to dalej bez komentarza.

Poza tym, nie wdając się specjalnie w polemikę z udzielającymi się w temacie specjalistami od Androida, mogę z ręką na sercu potwierdzić, że iOS jest przyjaźniejszy dla przeciętnego śmiertelnika koniec i kropka, wiem bo odczuwam to na co dzień od 1,5 roku używając oba systemy, w mocnych telefonach...