Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.09.2014, 14:11   #5
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Payti Podgląd Wiadomości
@czary2mary a masz info na jakim nośniku są Sony z Japonii BD-R 4x?

-->> http://www.ebay.pl/itm/10-Sony-BD-R-...-/290945088709
-->> http://www.ebay.pl/itm/50-Blu-Ray-Bl...item43a47b4ebe

Też już CMC czy jeszcze Sony?

Pozdr,
Szczerze powiem to pewny nie jestem jak to na dziś wygląda .
W tych Sony x1-4\x1-4 Printable spotykało się " japończyki " MEI T02 (od Panasonika) SONYNN2 ( od Sony) oraz tajwańczyki RITEKBR2 (od Ritek)

Jeżeli prawdziwe są fotki opakowań to ten pakowany po 50szt Sony x1-4 Printable zawsze był w nim RITEKBR2.
W tym pakowanym po 10szt na fotce jest Sony x 1-4 Printable a w opisie Sony x6 -więc może być że w ofercie jest inny produkt niż na fotce!!!!w tym opakowaniu co na fotce zawsze był SONYNN2.
Ale oczywiście są to informacje orientacyjne -dawno nie miałem nic od Sony X1-4 -na dziś może być również coś innego

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline