Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.03.2003, 19:17   #5
Plemnik
Forumator

Data rejestracji: 05.04.2002
Plemnik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Zeus napisa***322;(a)
Hmm ale powiedz mi Plemnik kto tu przedstawil dobre i konkretne powody przemawiajace za lub przeciw (nie liczac Pana puch), choc nie ma co ukrywac ze tak jak wczesniej pisales kazdy uzytkwnik wie do czego bedzie mu potrzebna nagrywarka. Dlatego tez wystarczy poczytac testy i samemu wyciagnac z nich wnioski. Ja sie nie przylaczam do tej dyskusji (choc moglbym bo mam Litka i moglbym powiedzic kilka slow na ten temat) bo potem kolo kupi sobie sprzet polecany przeze mnie i jak trafi mu sie jakas wadliwa sztuka to bedzie wieszal na mnie psy. Dletego uwazam ze najlepiej sobie przeczytac testy na cdrinfo.pl i samemu wyciagnac z nich wnioski.
Pozdrawiam
Generalnie jestem sklonny z Toba sie zgodzic - z malymi 'ale'

Po pierwsze: zgoda - lektura testow powinny byc pierwsza rzecza ktora przyszly nabywca spawarki powinien zrobic ale tez faktem jest ze nie wszystkiego mozna sie z testow dowiedziec - chocby wspomniana tendencja do przegrzewania sie. Zaznaczam, ze nie oceniam jej zgodnosci z prawda bo nic mi na ten tamat nie wiadomo, podaje to tylko jako przyklad na zasadnosc pytan do uzytkownikow.

Po drugie juz sama wypowiedz pana Puch wydaje sie uzasadniac sensownosc nie kasowania dyskusji - nawet jesli gro reszty wypowiedzi jest malo wnoszaca do dyskusji. Wlasciwie... nawet nasze z Basem nie do konca zgodne z tematem dywagacje motoryzacyjne mysle ze niosa pewne informacje istotne dla kupujacego (chocby przepakowywane Teac'i).

Pozdrawiam!