Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.09.2014, 05:52   #12252
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Tak, był wczoraj, był dzisiaj, a po godzinie przerwy zgodził się pojechać na kolejny plan, to tylko hibernatus może, maluchem.
Dlaczego nie. Wężykiem...

U mnie w zagrodzie zaprowadziłem sobie nowy, lepszy dostęp do wirtualnych zdobyczy cywilizacyjnych:

Swoją drogą kompletnie nie wiem, po co, skoro dotąd rzadko wykorzystywałem potencjał poprzednich 7,5 Mb Ale cena ta sama, nie było sensu nie skorzystać z nowego cennika.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post