Cytat:
Napisany przez DarkSlide97
Jutro mam wolne, bracia będą w szkole, rodzice w pracy. Zaprosi się ją i się zobaczy.
Choć po prostu nie chcę Jej nagabywać, jest dość nieśmiała i nie wiem czy po niecałym miesiącu znajomości się na to zdecyduje.
|
A widzisz... Cała ta otoczka sobie, a sam piszesz, że chodzi o to, żeby sobie popatrzeć
Cytat:
Kiedyś pokażę Jej to forum i to co na nim wypisujecie, zboczeńcy 
|
Taaak... Zrób to najwcześniej, jak to będzie dla Ciebie bezpieczne. Jeśli masz głowę na karku, to raczej chyba nie masz złudzeń, że to znaczy nie wcześniej niż za rok-dwa. Oczywiście jeśli naprawdę Cię lubi i ma dystans do siebie i innych
Cytat:
No właśnie widzę, jak tylko się dowiedzieliście to nawet nie zapytaliście o imię, zainteresowania, nawet czy jest sympatyczna, czego słucha, co czytuje.
Tylko od razu "dawaj zdjęcie cycków" 
|
Że też ja muszę takie rzeczy tłumaczyć...
My jesteśmy starzy, a to rodzi pragmatyzm, bo nie mamy już wiele czasu. W związku z tym pytań niepotrzebnych nie zadajemy.
Bardzo Cię szanujemy i nie będziemy próbować się do niej przystawiać, a więc nie musimy znać imienia.
Bardzo ją szanujemy i nie będziemy próbować wchodzić w jej prywatność, a więc nie powinniśmy znać zainteresowań.
Bardzo was szanujemy i nie będziemy podejrzewać, że Ty mógłbyś zainteresować się niesympatyczną dziewczyną, albo że Monika mogłaby taka być. W związku z tym z góry zakładamy same pozytywy.
No a co do cycków - no akurat tyle w obecnych warunkach możemy. No i sam teraz oceń - czy to aż tak wielkie oczekiwania, skoro właśnie wyłożyłem Ci nasz szacunek, dyskrecję, aprobatę, wsparcie?