Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.09.2014, 00:49   #11
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez DarkSlide97 Podgląd Wiadomości
Jutro mam wolne, bracia będą w szkole, rodzice w pracy. Zaprosi się ją i się zobaczy.
Choć po prostu nie chcę Jej nagabywać, jest dość nieśmiała i nie wiem czy po niecałym miesiącu znajomości się na to zdecyduje.
A widzisz... Cała ta otoczka sobie, a sam piszesz, że chodzi o to, żeby sobie popatrzeć

Cytat:
Kiedyś pokażę Jej to forum i to co na nim wypisujecie, zboczeńcy
Taaak... Zrób to najwcześniej, jak to będzie dla Ciebie bezpieczne. Jeśli masz głowę na karku, to raczej chyba nie masz złudzeń, że to znaczy nie wcześniej niż za rok-dwa. Oczywiście jeśli naprawdę Cię lubi i ma dystans do siebie i innych

Cytat:
No właśnie widzę, jak tylko się dowiedzieliście to nawet nie zapytaliście o imię, zainteresowania, nawet czy jest sympatyczna, czego słucha, co czytuje.
Tylko od razu "dawaj zdjęcie cycków"
Że też ja muszę takie rzeczy tłumaczyć...

My jesteśmy starzy, a to rodzi pragmatyzm, bo nie mamy już wiele czasu. W związku z tym pytań niepotrzebnych nie zadajemy.

Bardzo Cię szanujemy i nie będziemy próbować się do niej przystawiać, a więc nie musimy znać imienia.
Bardzo ją szanujemy i nie będziemy próbować wchodzić w jej prywatność, a więc nie powinniśmy znać zainteresowań.
Bardzo was szanujemy i nie będziemy podejrzewać, że Ty mógłbyś zainteresować się niesympatyczną dziewczyną, albo że Monika mogłaby taka być. W związku z tym z góry zakładamy same pozytywy.

No a co do cycków - no akurat tyle w obecnych warunkach możemy. No i sam teraz oceń - czy to aż tak wielkie oczekiwania, skoro właśnie wyłożyłem Ci nasz szacunek, dyskrecję, aprobatę, wsparcie?

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post