Cytat:
plyty wyszly u mnie z uzytku jakies 5 lat temu gdy przestalem latac po sasiadach i instalowac im "trialowego" windowsa xp z najpopularniejszymkluczemwsieci
|
V2C47 czy FCKGW? Bo oba znam na pamięć, jak mieszkałem na osiedlu to połowa ludzi miała Windowsa na tym samym kluczu
Cytat:
a dawniej to ~100 plyt cd zapelnionych filmami grami programami z czego 90% nie mialem kiedy obejzec/pograc/odpalic piekne to byly czasy
|
Nie rozumiem, po co wypalałeś płyty, skoro nie zamierzałeś z nich korzystać? Pierw się sprawdza "towar" pod względem przydatności a potem dopiero wypala na płytce

Ja z moich płytek przynajmniej raz na tydzień korzystam, nie ma takiej co by nie gościła w czytniku mniej niż raz na miesiąc.
Cytat:
teraz to filmy mam z wypozyczalni tradycyjnej lub vod, wiekszosc programow w wersjach freeware z neta, windows legalny ze sprzetem, wyroslo sie z p2p i torrentow wiec 1TB dysk zewnetrzny stoi w 80% pusty w szafie.
|
Ja z P2P nigdy nie wyrosnę. Internet bez możliwości ściągania filmów czy muzyki dla mnie nie ma sensu. Codziennie coś nowego ściągam i lubię mieć kolekcje ściągniętych rzeczy
PS Jak Ci się kurzy to mi oddaj zapełni się szybko