Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.10.2014, 16:38   #12410
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez DarkSlide97 Podgląd Wiadomości
Nie będzie, nie będzie, spokojnie

Dzisiaj wpadłem na pomysł by codziennie pisać dla Niej jeden krótki wiersz na dobry początek dnia. Myślę że Jej się spodoba
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości

Odwaliło ci całkiem, jak widzę
Grzeniu, a może my spróbujemy, w ramach eksperymentu naukowego, względnie po prostu zakładu? Ja obstawiam, że Twoja uznała by cię za alkoholika, a moja, z racji tego, że obecnie praktycznie nie piję alkoholu - po prostu za wariata

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post