Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.10.2014, 22:53   #13554
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Kawa z barobusu była na granicy podłości (dla mnie, a ja mam gust zboczony dobrą kawą ), trzy obaliłem, z pierwszego planu nie wiem, bo jak mieliśmy przerzut na drugi, to nawet jeszcze agregat nie chodził, zaparkowaliśmy ledwo największe samochody i 4 z 8 wypad na Pragę, miejsce piękne, obok dawnych zakładów spirytusowych , teraz 3 piwa i prawie zwała, to się nazywa ekonomia po 28 godzinach w robocie, bez sekundy snu!
A miałem być do 5 rano, no to byłem do 8 wieczorem, na innym planie. (nie było komu )

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 08.10.2014 o godz. 22:55
ed hunter jest offline