Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.10.2014, 23:39   #12437
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Kurde, no naprawdę już prawie stary jestem... Opowiadasz, DarkSlide, o swoich odczuciach tak, że widzę w nich siebie sprzed dobrych kilku lat...

A swoją drogą M@X ma rację - kiedyś tempo było inne. Pamiętam, że po siedmiu miesiącach chodzenia z dziewczyną pojechałem do niej do Zakopca, gdzie przebywała z rodzicami na wczasach - to miała być taka niespodzianka w połowie pobytu. Ale kto wtedy myślał o wykorzystywaniu takich okazji do łóżkowych igraszek - po górach się chodziło i tyle A byłem nawet nieco starszy niż Ty obecnie

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post