Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.10.2014, 20:26   #28
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez KC42 Podgląd Wiadomości
a właśnie jak to będzie torrentami jak mi zablokuje porty to mnie z dvdseed wywalą, to się załamie jak 500 zł wydam i tak się nie da używać, netia nie zabardzo chce co kolwiek zmieniać
Po prostu przekierujesz porty w nowym routerze...

Ja miałem problem z przekierowaniem tylko dla tego, że ludzie z zewnątrz i wewnątrz musieli by się wbijać na nowy adres IP (były trzy w standardzie - dwa nie wykorzystane), a nie miałem pragnienia przestawiać ze 150 komórek i 60 laptopów + 4 rejestratory, aż tak dużo nie płacili za to . Wiec adresacja musiała być taka, jak by tego ustrojstwa nie było wcale

Tydzień czasu zajęło ogarnięcie tego <- szef zadowolony, a poprzedni informatyk wyleciał z roboty za niekompetencje (twierdził, ze się tak nie da), a ja dorobiłem do pensji i też zadowolony

W twoim przypadku takiego problemu nie będzie.

Zaraz może paść stwierdzenie, można mapować IP <- nie zawsze można

Ostatnio zmieniany przez mgit : 14.10.2014 o godz. 20:33
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post