Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.10.2014, 15:15   #160
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
Ludzie, szukam dobrych słuchawek do telefonu, nie musi być mikrofon,
tylko do mp3, douszne.
Dużo senheiserów jest na Allegro, nie wiem co wybrać.
Mają być dobre i niedrogie (do 100zł), do słuchania elektroniki przede wszystkim,
trochę muzyki poważnej.
Dokanałowe, to SONY za 99 zł miałem okazję słuchać, jaki to model, nie wiem, ale kupione w euro agd, więc można popatrzeć co tam jest w takiej cenie, grały świetnie, bas niesamowity, świetna dynamika, powiem, że miałem droższe KOSSy i tak nie grały.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post