Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.10.2014, 22:43   #161
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
Ludzie, szukam dobrych słuchawek do telefonu, nie musi być mikrofon,
tylko do mp3, douszne.
Dużo senheiserów jest na Allegro, nie wiem co wybrać.
Mają być dobre i niedrogie (do 100zł), do słuchania elektroniki przede wszystkim,
trochę muzyki poważnej.
Ja się znów powtórzę - AKG

Do mp3 mam takie
Jedyna wada - są duże ,poza tym w tej cenie w/g mnie bija wszystkie szajsheinsery,kossy itd

Na pewno nie są tak popularne ale przez to też nie podrabiane
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post