Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.10.2014, 22:59   #162
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez DarkSlide97 Podgląd Wiadomości
Philips SHP1900.
Dzięki. Tak jednak po przeszukaniu Allegro zacząłem się zastanawiać nad bezprzewodowymi. Nigdy się nad nimi nie pochylałem, bo byłem zdania że jakość dźwięku badziewna. Ale teraz mało mi zależy na dźwięku... A do konsoli fajnie mieć swobodę ruchu i brak plączących się kabli. No i dużo bardziej bym płakał po wyrwanym gnieździe czy zrzuconym (mało prawdopodobne, ale jednak) TV.

To zaktualizujmy wymagania, szukam: tanich, pancernych, nausznych, dobrze izolujących od otoczenia, słuchawek z jakością dźwięku na poziomie "basic+", bezprzewodowych, z wymiennym aku*, [EDIT]stereo również bezprzewodowo**

Ma działać z TV który jest zabytkowy i nie jest "smart".

*na allegro znalazłem i takie, co są na AAA, i takie, co na jedną z baterii Nokia. Upierać się przy tym nie będę, ale fajnie by było, żeby jak w czasie zabawy padnie bateria, to mogę wymienić na inną a nie czekać aż się naładuje.
** wydawało mi się to oczywiste. Ale poczytałem i wychodzi na to, że wiele słuchawek tańszych ez kabla działa mono, a producent tę informację dosyć głęboko zakopuje.

Ostatnio zmieniany przez Wawelski : 25.10.2014 o godz. 00:28
Wawelski jest offline   Odpowiedz cytując ten post