Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.10.2014, 22:20   #117
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
A Ty tylko tematy o majonez is back, pilka nozna i sprzedam, to Ty cicho siedzisz a nie my
Spokojnie, spokojnie daj mi czas na ogarnięcie tego wszystkiego. Wiesz jaki to szok po tylu latach.

Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Kobita wyjechała na weekend, to się pokazał

@Majonez - a piątkowy zestaw startowy masz?
Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
Mnie sie wydaje ze ma inaczej by sie nie pokazal
Cytat:
Napisany przez Jarson Podgląd Wiadomości
Zestawy startowe to zło. Potem zawsze się okazuje, że trzeba zaopatrzeć się w edycję rozszerzoną, a jak, skoro już nie można jeździć autem...
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Zestaw startowy jest, jak sama nazwa mówi, na start.
A potem trzeba dolecieć. Biegusiem
Chyba, że jest się przewidującym.
Cytat:
Napisany przez Jarson Podgląd Wiadomości
W piątek właśnie tak dolatywałem, ino nie biegusiem, a autem, gdyż mogłem - 15 kilometrów. Do sklepu całodobowego czynnego do 24.
Fakt Żonka się do koleżanki umówiła ale to nie miało akurat znaczenia.
A co do zestawu to zawsze jakiś mam, startowy, rozszerzony a czasami nawet zestaw ekstra .
Chociaż w zależności od ekipy zestaw startowy może być też zestawem końcowym

Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Szukamy tagów NFC Coś polecisz?
Tak, polecam te o pojemności conajmniej 1024kB - te mniejsze właściwie nadają się tylko do sterowania akcjami/zdarzeniami w telefonie - przy androidzie np. jak masz taskera albo nfc-retag (czy jakoś tak).
Bawiłem się tymi mniejszymi, raptem numer telefonu da się zapisać i czasami nazwisko. Ewentualnie akcje w telefonie typu włącz BT i połącz z danym urządzeniem np. w samochodzie albo włącz WiFi i połącz z daną siecią w domu. Jedyne co tu przeszkadza to, że musisz mieć włączone NFC cały czas bo jak chcesz odblokować telefon, wejść do opcji, włączyć NFC i przyłożyć tag to się nagle okazuje, że szybciej bo z widżetu włączysz BT czy WiFi. Jak dla mnie póki co NFC to taki ficzer a nie ficzer ... I tak wiem mogę zrootować telefon i włączać NFC jak chce i może być nawet aktywne przy zablokowanym ekranie. Pytanie tylko po co takie kombinacje.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline   Odpowiedz cytując ten post