Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.10.2014, 12:25   #317
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez jaceq Podgląd Wiadomości
Z czystym sumieniem postawiłbyś je zaraz za panasonic w kolejce na drugim miejscu nawet przed sony ? Dopytuje tak bo chce kupić ich więcej a nigdy o tej firmie nie słyszałem. Ponoć to ta sama płyta co sony, z tej samej linii produkcyjnej? To są dokładnie te co aktualnie sprzedaje radzioch na aukcji? (10 sztuk w kwadratowym pudełku filecase, prędkość x4)
Panasonic dawał 50 lat gwarancji -był po za konkurencją .

Wszystkie nośniki INFORMER30\INFORMER40 (między innymi Fortis BD-R) są przyzwoite i mają bardzo dobre opinie potwierdzone przez użytkowników .
W tej samej fabryce CMC Tajwan obecnie również powstają Sony BD-R SONYNN3, Verbatim CMC MAG BA5, jak również wiele innych markowych nośników.Wszystkie są zbliżone jakościowo .Ale gwarancji już na nośnik jak u Panasonic-a nie ma -trudno powiedzieć jak się zachowają po latach.
Moje 4~5 letnie nie sprawiają problemów z odczytem ale co będzie dalej tego chyba nie wie nikt.

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline