Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.10.2014, 14:31   #319
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez jaceq Podgląd Wiadomości
Wniosek taki, że nie ma chyba co płacić 2 razy więcej za sony skoro kupując fortisa dostanie się praktycznie to samo. Te obecnie na akcji to są te same fortisy co były kiedyś ? Zamówię paczkę na próbę i podam szczegóły z jakiegoś programu do identyfikacji nośników.

PS - Ja ostatnio dokopałem się do jakichś nonamów CD z około 2000 roku wypalanych przeze mnie nawet nie pamiętam na czym i też działają

Te obecne są z bardzo dobrym MID :INFORMER30 \ czasami trafiały się wcześniej również z fabryki CMC z MID :CMC MAG BA3 również przyzwoite.

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline