Cytat:
andrzejj9 napisa***322;(a)
kurcze, nie pomoge Ci niestety ta odpowiedzia, ale chcialem tylko napisac, ze wlasnie dokladnie tego samego szukam. Z tym, ze ja o tym gdzies czytalem. Zwrocilem na to wtedy uwage, bo moja siostra miala w pracy identyczny problem. Mozna gdzie w ustawieniach windowsa zmienic to, zeby sie nie resetowal, a jedynie powiadamial o bledzie, lub nie robil nawet tego. Nie wiem teraz niestety, gdzie i jak sie to ustawialo, ale szukam tego od kilku dni po roznych gazetach (cos mi swita, ze bylo w ktoryms komputer swiecie, ewentualnie Expercie). Jak znajde, to napisze, jak to sie robi, mam nadzieje, ze wkrotce :)
|
Wystarczy abyś przeczytał dokładnie ten wątek, to się dowiesz jak to wyłączyć :) (opcję trzeba odznaczyć)
Ale nie radzę tego robić, bo to nie polega tylko na restarcie, ale także na uruchomieniu całkiem niezłego systemu detekcji błędów. Wyłączenie nie naprawi problemu. Jak wyłączysz to zamiast restartu będziesz miał pewnie kompletny zwis a w skrajnych przypadkach awarię sprzętu (obsunęła mi się ostatnio z agp ciężka karta grafiki - gdyby nie natychmiastowy stop mogłaby się uszkodzić)