Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.11.2014, 16:51   #9
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Voytek Podgląd Wiadomości
Witajcie

Niedawno coś mnie tknęło i złożyłem ponownie PC (jak za starych lat) Pozostawiłem na czarną godzinę, za żadne skarby nie pozbywając się, jeszcze chodzące do tej pory nagrywarki. Moje dobrze wyselekcjonowane, perełki

Pozdrawiam
Wojtek
U mnie jeszcze się wala cennik z Sanyo CDR-BP1400PN
Jak byś mógł nagrałbyś coś na tym modelu coś i przetestował i pochwalił się \chętnie bym zobaczył jak po latach na dzisiejszych nośnikach ten Sanyo sobie radzi

-2014-11-02_15-47-27.png

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post