Cytat:
Karqs napisa***322;(a)
Wiesz co, co do via4in1 to mam watpliwosci. Instalowalem to bo powinienem (plyta via) i przy odczytywaiu z nagrywarki (liteon 40125s) wyskakiwaly ciagle bledy odczytu i nic nie moglem poprawnie zainstalowac, a z 3letniego cdromu bylo ok. Usunalem te stery i do tej pory jest ok.
|
1. zależy które via do którego chipsetu / niby są zgodne w dół ale to tylko teoria

/ i to samo jestr z innymi sterami / detki i takie tam/
2. jak się instaluje corela lub inny kompajn i razem z nim 1000 czcionek / bo któraj się mozę przydać

/
3 co do instalowania sterow w wersjach alfa to przesada / wystarczy beta -> ja się na betach nigdny nie zawiodłem / detki to zawsze bety instaluje bo u mnie lepiej chodza niż finalne/
4.soft monitorujący ważny
5. jak już się ma zamiar testowac soft to najlepiej tuż przed zaplanowaną wczesnij reistalką systemu

/ przynajmniej zero nerwów bo i tak się ma przeistalowywać sysa /
a podstawowa zasada to zdrowy rozsądek albo zasada brzytwy Ockhama zmodyfikowana do softu komputerowego / nie mnóż programów robiących to samo bez powodu a jeśli masz winde i są zamienniki programów ms to bez zastanowienia ich uzywaj bo bezpieczniejsze są zwykle/
pozdro

. Lenistwo jest drogą do świętości,

^|^^ a bluźnierstwo do raju ^^|^

^| Vintage Sansui & Braun/ADS |^