Chciałbym poznać z jakiego miejsca forumowicze wysyłają posty, gdzie grają, oglądają telewizję itp. I nie chodzi mi tu o adres a raczej o typ mieszkania
Napiszcie jak sie Wam mieszka, czy sąsiadów dobrych macie itp.
Sam mieszkam w wielkim (dla mnie) domu, wyremontowanym dwa lata temu (dorobili mu piętro

), wcześniej ten dom wyglądał jak żywcem wzięty z czasów Gierka

teraz na szczęście trochę lepiej. Ile żeśmy zbierali na kupno a potem na remont tego domostwa pominę milczeniem (ojciec twierdzi że to dziura bez dna

) ale grunt, że jest!
W samym domu mieszka się bardzo przyjemnie, jako że położony na wsi, to jest dużo przestrzeni, mamy ogródek, stodołę, parking. W środku na początku nie mogłem się przyzwyczaić do wielkości (pokój braci ma mniej więcej tyle ile 3/4 poprzedniego mieszkania) ale teraz już jest spoko. Na sąsiadów nie narzekamy, zresztą znamy się z nimi od dawna (dom kupiony w 2000) poza tym to jest wieś i wszyscy się znają (w bloku też tak było ale tu inaczej - wiadomo). Kilka kilometrów od domu jest las, gdzie prawie nie jeżdżą samochody, jest droga asfaltowa na 20 kilometrów, wręcz idealne warunki na wycieczkę rowerową
Wady? Jedna - wszędzie daleko, do sklepu trzeba iść ponad kilometr, autobusy co dwie godziny. Poza tym trochę samotny się czasem czuje zwłaszcza jak nikogo nie ma w domu.
To teraz Wy się pochwalcie