Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.11.2014, 22:56   #8
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez DarkSlide97 Podgląd Wiadomości
M@X też mieszkałem w takim bloku właśnie i wspominam to dobrze (mieszkanie bo z innym nie było lekko ale to inna sprawa ). Nie hałasowali ludzie, było ciepło, widok na cały Kraków ( 4 piętro ) i kumple z klatki oraz innych bloków, z niektórymi do dziś mam kontakt. Tylko ten internet - 128 na mieszkanie wtedy cieszyłem sie że jest stałka

Jak to jest samemu mieszkać? Nie czujesz sie samotny?

To prawda - z sasiadami zyje dobrze, nie mam menelni pod klatka. Internet mam 30/30 Mbps, wiec nie narzekam :-).

Samotnie jest tylko jak nikt nie wpadnie, co sie praktycznie nie zdarza - to duzy komfort, argumentujac, bo zawsze moge zaprosic znajomych czy dziewczyne. Dzieki temu zawsze spedzam wieczor tak jak chce - jesli potrzebuje samotnosci to ja mam :-).

Chcialem przy okazji pogratulowac chyba najciekawszego tematu ostatnich lat - niezepsuty przez "smietnik", rzeczowy i prowokujacy do konkretnej dyskusji w oparciu o argumenty i to bez klotni. Serio - brakowalo mi czegos takiego w forumowej stagnacji.

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:

M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post