Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.11.2014, 23:33   #923
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No i mnie w końcu wyłączyli stary serwis.
Po zalogowaniu się zanabyłem nieodparte uczucie, że znalazłem się w burdelu, a nie w banku. Dla pewności wszedłem jeszcze raz, żeby się upewnić.
Nie wiem jak komuś to może się podobać, jeśli na te same czynności co zawsze muszę zrobić 5x więcej kliknięć niż w starym. Nie działają, bez kliknięcia, klawisze co jest wkurzające przy manewrach z laptopa. Mając dwa rachunki muszę zmieniać jakieś durne profile, żeby mieć przegląd tego co mam, albo nie mam a dopiero czekam żeby mieć.

Totalnie bez sensu. O grach i fejzbukach przez litość nie będę się już rozpisywał.

PS Nie omieszkałem podzielić się opinią z ich ekspertem online - którego można złapać po jakichś 25 kliknięciach Pani przyjęła to godnie na piersi, jak gdyby nigdy nic. Ot jakby deszcz padał. Złoty!

PS 2 To który bank ma jeszcze normalny interfejs?