Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.11.2014, 16:33   #48
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez pawel1234 Podgląd Wiadomości
witaj,
w takim razie może lepiej kupić wersję zewnętrzną na USB? różnica w cenie niewielka i teraz kolejne pytanie: czy np. model SB-506BB na USB po podłączeniu do TV LCD lub kina domowego będzie rozpoznawana jako dysk zewnętrzny/pendrive i po nagraniu na płytkę BR serialu lub filmów będę mógł je od razu oglądać z Samsunga? bo np. TV widzi mi dysk 2,5cala Toshiba a kino domowe niestety nie (może to wynikać z faktu, że kino ma już 5 lat?)?
Nie wydaje mi się żebyś mógł nagrywać przynajmniej na oficjalnym sofcie.
Na pewno masz tam złącze i soft AV, gdzie można na TV odtwarzać pliki multimedialne z płyty, podłączając napęd za pomocą kabla USB. Dotykasz panel dwa razy przy otwartej tacy, a napęd przejdzie w tryb AV.

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline