Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.11.2014, 18:57   #55
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Arepo Podgląd Wiadomości
W modelu CB przy otwartej klapce, trzeba przytrzymać 3 sekundy przycisk otwierania. Dodam, że tryb AV jest zupełnie nieprzydatny i urządzenia w większości nie widzą napędu. To działa pewnie tylko z telewizorami Samsunga
Ostatni model jaki miałem w ręku to 506BB \działał w trybie AV z jakimś Sharpem w trybie pamięci masowej czyli co dał radę TV odtworzyć to szło bez problemu.
Jak wpadnie w moje ręce jakiś jeszcze to sprawdzę jeszcze na Sony\LG\Toshiba bo na Samsungach działa przynajmniej ja na kilku widziałem podłączone \działające

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline