Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.11.2014, 21:11   #57
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Arepo Podgląd Wiadomości
Ten tryb nie działa tak jak pamięć masowa, wystarczy sprawdzić to na komputerze - po przejściu w AV napęd znika, ale nie pojawia się w postaci dysku (nie pojawia się w żadnej formie). Próbowałem użyć AV przez kilka odtwarzaczy DVD i Blu-Ray, przez PS3 i na komputerze. Nie udało mi się go zmusić do pracy. Nie sprawdzałem za to na żadnym telewizorze, ale patrząc na to co choćby jest na youtube, to nie ma sensu się z tym męczyć.
Podłączyłem to kiedyś tylko testowo dokładnie do SHARP LC 32LE240E-nie pamiętam żadnych problemów\przeglądarka TV wykryła wszystkie pliki Avi na BD-R i i wszystkie dały się wystartować .

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline