Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.11.2014, 06:27   #59
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Arepo Podgląd Wiadomości
Ja właśnie nie testowałem podłączając bezpośrednio pod USB telewizora, bo nie mam do takiego obecnie dostępu. Piszę o tym, aby ktoś nie pomyślał, że tryb AV będzie działać jak pendrive i podłączy sobie do czegokolwiek jak dekoder, odtwarzacz blu-ray czy dvd, bo tak nie będzie. Pudełko od napędu ma informację, że będzie to działać na odbiornikach TV i tabletach z systemem Android Honeycomb 3.1.
A w instrukcji jakie są info? jakoś nigdy papiery mi od tego modelu nie wpadły do ręki! Choć znając życie pewnie tyle co nic tam napisane
Dla mnie to jasne że nie będzie działał jako odtwarzacz BD\DVD-również na stronie TSST jest takie info ale również reszta informacji i instrukcji jest nad wyraz skromna.

http://www.tsstodd.com/webmanual/ext...pl/Use_AV.html

-2014-11-09_05-17-27.png

-2014-11-09_05-21-52.png

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline