Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.11.2014, 12:22   #65
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Arepo Podgląd Wiadomości
W instrukcji jest tylko jak podłączyć napęd do komputera i przejść w tryb AV, trochę więcej jest na pudełku - to co napisałem wcześniej.

Wiadomo, że nie będzie działał jako odtwarzacz filmów w formatach DVD czy Blu-Ray, o tym widziałem od razu. Taka informacja zresztą jest wszędzie. Chodzi o to, że jeśli masz powiedzmy odtwarzacz DVD z wejściem USB, można by podłączyć do niego tego Samsunga i oglądać sobie pliki (np.: AVI) nagrane na płytce Blu-Ray. Tylko, że tak to właśnie nie działa.
W teorii tak - w praktyce wydaje mi się że to bardzo trudne do zrobienia żeby dział z każdym sprzętem z portem USB.
Oczywiście producent zabezpiecza się na taką ewentualność i o tym informuje małym druczkiem było by w porządku jak by podali listę sprzętu zgodnego z trybem AV ale wtedy być może trudno by było listę zapełnić

-magical-snap-2014.11.09-11.15-004.png

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline