Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.11.2014, 16:10   #23
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez eidems Podgląd Wiadomości
A model Pioneer DVR-S21LWK/Pioneer DVR-S21LBK (cena niestety wyższa)? Samsunga nie chcę, ze względu na to, że wszystkie nagrywarki z którymi się spotkałem działały beznadziejnie. Czy ta wyżej wymieniona nagrywarka samsunga, ma jakąś faktycznie dobrą optykę, czy to jest jeden z nielicznych udanych modeli? A asus to chyba odpowiednik samsunga, chodzi mi o model Asus DRW-24F1ST.
Pioneer to clon chińskich napędów firmy QSI bardzo awaryjne z marnym odczytem i zapisem do tego drogie.

Samsung po prostu z tego wszystkiego moim zdaniem jest najlepszy ale nic więcej poza
przeciętnością z dobrą solidną optyką OPTIS
http://forum.cdrinfo.pl/f15/samsung-...h-224db-93232/

Asus DRW-24F1ST to OEM Samsunga SH-224 BB \ a Asus DRW-24F1STa to OEM Samsunga SH-224 DB

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline