Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.03.2003, 20:07   #47
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
rybas napisa***322;(a)
Również jestem pod wrażeniem. Kolega zapytał jaki ma wybrać sprzęt, a tu taki odchył od tematu. Jeśli moderator pozwala na to w tak szerokim stopniu to powinien się nad sobą zastanowić. Zamiast uspokoić klimat, prowokuje innych sam nie wiedząc co chce udowodnić.
kolego rybas - zrobie dla ciebie wyjatek i poweim ze w tobie nie podoba mi sie wszystko - od avatarka, przez obrazliwy dla nas podpis, po styl pisania (tylko na nie) konczac na tym CO piszesz - a przegladajac twoej posty stwierdzam ze mogloby ich ze spokojem nie byc i nikt by nie ucierpial...
widze ze jestes kontestatorem - piekna to postawa - ale chyba trzeba soba cos reprezentowac zeby tylko innych objezdzac...

takie male 3 grosze

tak robie sie brutalny - i chyba czas najwyzszy

ps. pare razy juz prosilem zeby osoby ktore maja 'waty' do tego co robie raczyly mi je poslac/przedstawic - jak widac uwazaja ze sa ponad to i tak sobie od czasu do czasu jak tchorze partyzantke uprawiaja - bawi mnie to troche a troche irytuje - bo 'jesli nie ma problemow, to NIE ma problemow' - a jesli sa to gadac otwarcie albo siedziec cicho