Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.03.2003, 20:38   #2
julek
Bywalec

Data rejestracji: 13.02.2002
julek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Diskjuggler i Securerom nowe pokonały
Dobrze I dostanę się prosto do rzeczy, I zrobiłem pełną roboczą kopię zapasową Unreal 2 i to pracuje doskonały. Ochrona jest na Playdisk jako to uprawomocnia ten dysk i, jeśli to nie znajduje co to potrzebuje wtedy to zatrzymuje się.

Obszedłem to wszystko z Diskjuggler i użyłem CDRW zbyt wypróbować to i to pracuje w wszystkim 4 cdroms. Plex x40 czytelnik & Plex x12 SCSI wersje, Pioneer A05 Reader i liteon x52.

Wybierz kopię opcji CDs i DVDs od tego samego palnika, w moim przypadku I użyłem nowego liteon. Wtedy odznacz iść za 2 ustawieniami w zaawansowanej sekcji.

1. łódź podwodna R - W(CD + G) pokaz does't kawałka łodzi podwodnej ale to znaczy tę samą rzecz jako łódź podwodna, którą PQ jest tam ale tylko wylistować jako PQ. Tylko chciał zbyt zrobić to przejaśnia się i uratować jakieś zakłopotanie.

2. Ignore przeczytane błędy

3. I czytanie cd w x24 i spalony obraz w x16 tylko.

Diskjuggler zgłosił się na końcu czytać tego miało nie do odzyskania błędu czytania, ale spalonego ok tylnego. Ponownie zainstalowałem grę i kiedy to robi czek na Disk Play temu flys i chętne ognie w górze natychmiast.

Spodziewaj się, że to są pomocnych zbyt wszyscy członkowie

Pozdrawia od tego i Only Diplomat

Pomagając innym jest moja wybrana ścieżka.

Specjalnie dla ciebie, tekst przetlumaczony (co do wyrazu) English Translatorem. Niektore zdania sa troche bez sensu
julek jest offline