Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.11.2014, 00:35   #12617
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja dziś kupiłem w Biedrze dwie pierwsze części Maxa Payne'a Ech, ale to kiedyś była grafika - w dwójce Maxowi przy każdym ruchu powiewał płaszcz, a do tego te odbicia w lustrach...

Już mam z pięć gier w ten sposób kupionych i nawet niezainstalowanych, ale na wypadek jakiejś grypy czy innej choroby będzie jak znalazł

Z rzeczy nieco (a w zasadzie zdecydowanie) bardziej praktycznych - wreszcie zabrałem się za lekkie porządki w uprawnieniach:

-sk.jpg

Tego dozoru mi mocno brakowało ostatnimi czasy. Wiedzy trochę więcej niż na eksploatację, ale tak naprawdę nic szczególnie zaskakującego, a już na pewno nic, z czym bym się nie zetknął.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post