Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.11.2014, 12:13   #12645
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
studia są za drogie, oraz przereklamowane
Zetoxa, picie nie jest tanie bez względu na pretekst.

Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
qrde, niedawno w bramie na Brackiej widziałem Rycha
aż mnie ciarki przeszły.
Co w tym takiego dziwnego? Ty go chociaż widziałeś w typowej sytuacji. Mnie ostatnio mijał rowerem i to jest coś!

Nie ma wątpliwości, że to był Rycho, bo jak można pomylić Rycha? Pomyślałem, że jak się odwrócę, to oczywiście rower z rowerzystą znikną - tymczasem nie, Rycho wciąż jechał...

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post