Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.11.2014, 21:43   #12650
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Kupiłem zaciskarkę do rj-tek

Kiedyś miałem służbową, ale od tego czasu nie była mi mocno potrzebna. Ostatnio jednak zaczęła mi chodzić po głowie modernizacja domowej sieci. Lubię się z technologiami bezprzewodowymi, ale solidna skrętka czasem jest niezastąpiona, dlatego w tym planie modernizacji znalazła się również pewna modyfikacja układu kabelków. No i tak się zabierałem, zabierałem i wreszcie się zabrałem

W komplecie był tester kabli, a że bez baterii 9V, to pojechałem do MediaExperta kupić. Na zewnątrz był mróz, marznący deszcz, wiatr, tam tak cieplutko - więc zostałem chwilę, a jak tak pochodziłem, to nabrałem ochotę na nowego kompa Już nie wspomnę, że widząc bundle PS4 z GTAV nieomal nie kupiłem

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post