Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.11.2014, 22:49   #11
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez revolver0 Podgląd Wiadomości
Żałuj, żałuj....
Ponoć na PC ma być poprawiona grafika (która notaben i tak jest świetna), więc lepiej poczekać Choć za cenę konsoli ciężko będzie zmodernizować kompa do tego stopnia, żeby tę lepszą grafikę w pełnej krasie ujrzeć...

Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Jak kupisz tam tego nowego kompa, to zostaniesz mediaexpertem.
A gdzie tam, nie kupię tam, po co mam przepłacać 30-40%? O PS4 myślałem, bo kosztowało w zestawie z grą 1699zł, za tyle to i w sieci ciężko kupić

Cytat:
Napisany przez mgit Podgląd Wiadomości
Też dostałem tester jak kupowałem zaciskarkę - po dziś dzień nie mogę się zmusić do kopna baterii do tego testera
Mi się chyba raz w życiu zdarzyło korzystać z testera Ale skoro był w zestawie, to co mi tam. Bateria kosztowała mnie 8 zł, to nie majątek.

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post